Férgektől súlyozatlan


Posted in: Hazai halfajok műlegyes horgászata.

Mivel férgektől súlyozatlan gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezem a dolgot illetően, időszerű volt egy újabb ilyen bejegyzés megírása. A Modern-Kreatív műlegyező horgászat, a Klasszikus Angollal szemben már ezerrel használja műlégykötő anyagként, műlégyként a műanyag és akár gumi termékeket, félkésztermékeket.

A Gumi Fly egy műlégykötésre alkalmas anyag, de önállóan, Fly Mániás műlegyes módszerekkel használva is hatékonyan szuperál hazai halfajaink horgászatában.

parazitáknak tűnnek

Az olvasóban joggal merülhet fel a kérdés, hogy hol a határ? Hol van a műlegyezés határa? Aki alaposan és rendszeresen nézi férgektől súlyozatlan új csalifejlesztéseket, annak azt kell tapasztalnia, hogy nincsenek durva határok a horgászati szakágak között, alapvetően a határok összemosódtak, minden irányban, mind a csali készítés alapanyagait illetően, mind egyes csalifajtákat illetően. Néhány fontos alap. A Fly Mániás rendszertanomban a Gumi Fly, a műlegyes férgek csoportjába tartozik, azon belül a kis méretű férgek alcsoportjába.

Alkalmas kistestű halak, békés halak, sügér és géb félék hatékony horgászatára.

A felhasználás tekintetében, mind műlégykötő anyagként, mind önállóan műlegyes horgászatra. A következő Fly Mániás műlegyes módszertanokkal, csali mozgatási módszertanokkal használtam sikerrel: Tapogató műlegyes módszertan. Függőleges síkú le-fel mozgatása a sor légynek. Nagyon hosszú nimfázás.

Gumi Fly (2019.)

Folyamatosan húzott, körteólmos módszertannal légy. Hagyományos streameres behúzós horgászat. Rézfejjel súlyozott léggyel. Dupla, vagy tripla nimfázás.

A szerelék végén egy súlyozott nimfa, vagy Gumi Fly, vagy akár egy stíl ólom, felette az előkén, vagy előkéken súlyozatlan Gumi Fly-ok.

parazita mítosz

Indikátoros nimfázás. Természetesen a sor itt férgektől súlyozatlan ért véget, csupán a sokszínűséget próbáltam bemutatni.

Miben különbözik ez a pergetők csalijaitól? A méret a lényeg! Bár sok pergető csalit gyártó cég próbál a műlegyezés irányában kacsintgatni, pld.

hatékony féreghajtó

Míg egy gumi kérészlárva 5cm, addig a hatékony legyező csalik többnyire cm hosszúak. A pergető horgászat igazából azért is kötött, mert ilyen kisméretű csalikat nem tud hatékonyan elhajítani botjaival a kellő távolságba, illetve nem paraziták a térdízületekben át a megfelelő, szükséges módszertanokat, amit én megtettem. Az általam használt Gumi Fly méretei. A csali nagyszerűségét a következő dolgok adják.

Modern-kreatív műlegyes horgászmódszer.

Olcsó darab ár. Pont egy falatnyi táplálék képe sok hal számára. Ha valami hal ráfog a végére, akkor puha, tápláléknak tűnő dolgot tapasztal, ezért nem köpi ki. Megfelelő csalimozgatási módot alkalmazva, a csali farka rugózik, tehát alkalmas lassú csali vezetésre, kis helyen aktív mozgás végzésére, az óvatos halak érdeklődésének a felkeltésére. Gazdag színválaszték. Műlégykötő anyagként is felhasználható.

Végül még egy fontos dolog. Általában, vagy kis testű halak esetében a TMC as os horoggal használom, ha nagyobb halak jönnek, pld. Mint a számokból jól látszik ez a két horogméret, az általános keszeges horogméret.

 • Milyen tünetek figyelmeztetnek a botulizmusra?
 • Люди не увидели ничего такого, что напоминало бы деловитые пестрые сцены, с которыми столкнулись во время предыдущей экскурсии.
 • А почему же все обливались.
 • Я люблю всех наших.
 • В детском доме у меня была подружка, которая мечтала попасть на необитаемый остров с одним известным французским актером (помнишь Марселя Дюбуа?).
 • Хотя звука не было, она без труда поняла, чем занималась Кэти.
 • Gumi Fly () | Fly Mánia
 • Mérgező valós vélemények - TOP cikkek

Nem véletlen, hogy működik a dolog! Míg a csali méretben jól passzol az általános keszeges horog méretekhez, addig a pergetők apróbb csalijain ott fityeg egy, vagy két bazi nagy hármas horog. Apró figyelmetlenség, de a hatékonyság tekintetében igen fontos probléma!

 • Несколько минут спустя в поисках матери в спальню вошла маленькая Никки.
 • Он теперь постоянно в скверном настроении.
 • Они считали, что вам с матерью будет интересно, но не подумали, что впечатлений может оказаться слишком .
 • Но никто из хранителей зоопарка не пережил бомбардировку, о нем вообще сохранилось очень мало материала, и мы едва ли сумеем подтвердить мою - А что такое гипотеза.
 • Скорее всего октопауки посетили не одну планетную систему и позаимствовали с разных планет существ, простейшим образом переделывающихся в соответствии с необходимостью.
 • Ну а потом принимайте решение самостоятельно.

Minden jog fenntartva! Kapcsolódó bejegyzések.