Főszereplők parazita. Paraziták a Paradicsomban – Wikipédia


Történet[ szerkesztés ] A film egy abszurd, teljesen groteszk és végig kifordított világban játszódik, ennek minden tragikumával, humorával és érzelmi hullámzásával együtt. Betti és Ringó házaspárként élnek egy tengerparti ház legfelső emeletén.

főszereplők parazita kukacos féreg

Ringót 4 éve elütötte egy autó és tolószékbe kényszerült. Betti megpróbál mindenben a segítségére lenni, amit férj hol elvár, hol elutasít.

főszereplők parazita paraziták a vékonybél tüneteiben

Váratlanul betoppan az életükbe Mulcser az utcai harcos, aki annak idején elütötte Ringót. Hogy vezekeljen a történtekért, önkéntesen, de kissé erőszakosan felajánlja segítségét.

Friderika, Betti várandós húga, aki komoly mentális problémákkal küzd azt hazudja, hogy a férje veri őt, miközben főszereplők parazita magát sebesíti meg nap, mint nap, ezért látszólag elmenekül otthonról és végül ő is beköltözik Betti és Ringó lakásába.

főszereplők parazita miért van szükség férgekre

Patrik, Friderika férje is megjelenik, hogy hazavigye a feleségét. A lakásban elszabadul a káosz. Kasvinszki Attila rendező elmondása szerint a film egy konkrét társadalomkritika, leginkább az öt főszereplő kapcsolatrendszerén keresztül bemutatva.

A parazita (1994) - Teljes film magyarul