Kétfarkú féreg, A kétfarkúak képviselőjelöltje versbe foglalta Orbán családpolitikáját « Mérce


Kétfarkú kutya párt király

Kövesdi Miklós ismertebb nevén a Mikulása Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik képviselőjelöltje versbe foglalta, gyakorlatilag mi körül forog az új Orbán-kormány politikája: nem másról, mint hogy szaporodjunk. Kövesdi verse egyértelműen a kétfarkú féreg agresszív demográfiai súlypontú politikáját kritizálja.

kétfarkú féreg kiváló gyógyszer a férgek eltávolítására

Íme a teljes mű: Kezdjetek el szülni, hogy lehessen örülni A kis alattvalóknak, kik mind nekünk szurkolnak. Egyre fogy a magyar, s a magyar nő csak nyaral, Hogy lehessen örülni, kezdjetek el szülni.

kétfarkú féreg férgekkel hányinger van

Kezdjetek el szülni, hogy össze tudjunk gyűlni, Békemenetelni, egy ritmusra lépni. Hogyha támad Brüsszel, vagy a Wolfgang Schüssel, Kezdjetek el szülni, mert nem lehet ezt tűrni.

Kezdjetek el dugni, mert már most lehet tudni, Hogy újra támad Soros, dacára, hogy koros.

kétfarkú féreg a helminták heterotróf jellegűek

Nála van a laszti, hát nem elég a maszti, Irány hát a sufni, kezdjetek el dugni. Kezdjetek el dugni, nem lehet elfutni, Ez a magyar érdek, de nem látják a férgek.

kétfarkú féreg körömféreg kezelés embereknél

Kapd el a csajt bátya, mert Böjte Csaba látja, Kezdjetek el dugni, mert nem kétfarkú féreg elfutni. Kezdjetek el kúrni, hogy ne tudjanak fúrni Bennünket a libsik, kik igen gyakran bibsik.

Hát hagyd az I-phone-t másra, menj fel a padlásra.

kétfarkú féreg hogyan lehet eltávolítani a férgeket gyorsan vélemények

Kezdjetek el kúrni, hogy ne tudjanak fúrni. A cikk megjelenése után a képviselőjelölt felvette szerkesztőségünkkel a kapcsolatot, tisztáztuk, hogy félreértés történt, az eredeti szerző a párt másik jelöltje, Kövesdi Miklós. Címlapkép: Facebook.

Kövesdi kétfarkú féreg egyértelműen a kormány agresszív demográfiai súlypontú politikáját kritizálja. Hirdetés Egy farok nélküli cica, körülbelül helyi szimpatizáns, kíváncsiskodó és bármennyiért megvásárolható kézműves sör fogadta szombaton délután Kolozsváron a Magyar Kétfarkú Kutya Párt MKKP vezetőit az A-casă Otthon nevű civil mozgalom Dézsma Someşului utcai közösségi terében. Az Erdélyben is egyre népszerűbb viccpárt első komoly erdélyi bemutatkozása a kezdeti de sörrel oldott feszengéstől eltekintve meglehetősen MÁSra sikeredett.