Protea paraziták. Házi sütés receptek fotókkal - lépésről lépésre műhelyek - Coccidia giardia and spirochetes


Email Dél-Afrikában, Polokwane településtől 25 kilométerre fekszik a Protea Hotel Ranch Resort, ahol a vendégeknek felejthetetlen élményben lehet részük.

vírus paraziták

Különleges szafarin vehetnek részt a szálloda és vadrezervátum vendégei, ugyanis együtt sétálhatnak az itt nevelkedett oroszlánokkal. A Protea Hotel Ranch Resort vadrezervátumában ritka fehér oroszlánokkal is találkozhatunk, sőt az emberek közelségéhez szokott oroszlánok még azt is eltűrik, hogy a turisták a farkukba kapaszkodjanak.

Három felnőtt fehér oroszlánt lehet sétáltatni; egy hímet, akit Mohlatsi-nak neveztek el jelentése: szerencsés és 2 nőstényt, akiket Shakirának és Jay-Lo-nak kereszteltek.

eltávolított férgek vélemények

A központban a veszélyeztetett fehér oroszlánok mellett zsiráfokkal, zebrákkal, impalákkal, gnúkkal, varacskos disznókkal és antilopokkal is meg lehet ismerkedni. Persze a legnagyobb szenzációt a kézhez szoktatott fehér oroszlánok jelentik.

találtak egy galandférget

Bármennyire is szelídnek tűnnek ezek az állatok, nem árt velük vigyázni. Vacsoraidőben nem igazán jó ötlet a közelükbe menni, és akkor sem árt odafigyelni, ha mögénk kerülnek. Aki viszont betartja a szabályokat, és meglátogatja az hektáron elterülő protea paraziták, ahol a barátságos vad állatok mellett egy hálószobás négycsillagos hotel és golfozási lehetőség is vár, az biztos, hogy életre szóló élményekkel gazdagodhat.

Orsóféreg, ostorféreg, galandféreg, szívféreg, bőrféreg, tűdőféreg...