Tubus paraziták. Kutya Élősködők elleni védelem: Advantix spot on kg 4ml - 4 tubus (1 doboz)


Advantix Spot On oldat kutyáknak A. Kutya Élősködők ellen spotok Petissimo Webáruház Paraziták ellen Parazitaellenes termékek kutyák, macskák, kisemlősök részére Tubus paraziták A lejárati idő a tubuson, a fóliatasakon Tubus paraziták a dobozon az "EXP" rövidítés után található.

Adagolás és alkalmazás módja. Különösen fontos, hogy megakadályozzuk a kezelés helyének nyalogatását, ezzel a készítmény szájon át való felvételét, mind a kezelt, mind az azzal együtt tartott állatok által. A macskák véletlen mérgezõdésének megakadályozása céljából a kezelt kutyákat távol kell tartani a macskáktól, amíg az alkalmazás helye meg nem szárad.

Fontos megbizonyosodni arról, hogy a macskák a készítménnyel kezelt kutyák szõrét ne nyalogassák tisztogatás céljából.

Paraziták

Amennyiben ez megtörténne, azonnal forduljon állatorvoshoz! Beteg, legyengült kutya kezelése elõtt egyeztessen állatorvosával. Különleges tárolási előírások: - Az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni! Kutya Élősködők ellen spotok Petissimo Webáruház Mivel a termék veszélyes a víziállatokra, semmilyen körülmények között ne engedje, hogy a kezelt kutya bármilyen felszíni vízbe menjen a kezelést követõ 48 órán belül. Tubus paraziták paraziták állatok kezelését végző Tubus paraziták vonatkozó különleges óvintézkedések.

Ajánlataink a termékre

Vigyázzunk, hogy a termék ne kerüljön az alkalmazó személy bõrére, szemébe vagy szájába. Miért az Advantix®? Hatásos a bolhák, kullancsok, igazi szúnyogok, lepkeszúnyogok, szuronyos istállólégy és szőrtetvek ellen A bolhákat, kullancsokat, szőrtetveket, igazi szúnyogokat nem szabad félvállról venni. Ezek a paraziták allergiás reakciókat és bőrgyulladást okozhatnak — amelyek másodlagos baktériumfertőzésekhez vezethetnek —, emellett különböző betegségeket és más élősködőket terjeszthetnek!

Tubus paraziták kutyákon alkalmazott Advantix® érintkezés útján fejti ki bolha- és kullancsellenes hatását.

Tubus paraziták

Ez azt jelenti, hogy ezeknek a vérszívóknak Tubus paraziták kell megcsípniük a kutyát ahhoz, hogy a szer hatni tudjon. A termék alkalmazása közben tilos enni, inni, dohányozni!

Tubus paraziták

A készítmény használata után alaposan kezet kell mosni. A véletlenül bõrre fröccsent készítményt azonnal mossuk le szappanos vízzel. Ismerten érzékeny bõrû egyének a termékre különösen érzékenyek lehetnek.

Tubus paraziták

A véletlenül szembe került AdvantixŸ spot on-t alaposan öblítsük ki vízzel. Ha a bõr vagy szem irritáció tartósan fennáll, vagy a terméket véletlenül lenyelték, forduljon orvoshoz és adja át neki a termék használati utasítását.

Élősködők elleni készítmények

A kezelt kuytához nem szabad nyúlni, különösen gyerekeknek, amíg a kezlet terület meg nem száradt. Ez biztosítható pl. A frissen kezelt kutya ne aludjon a tulajdonosával, különösen gyerekkel ne.

Az Exspot elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható. Az Exspot® hatóanyaga a permetrin.

A készítmény fel nem használt maradékát, valamint a kiürült csomagolóanyagot a veszélyes hulladékokra vonatkozó hatályos jogszabályok szerint kell megsemmisíteni. Scalibor kutyanyakörv 48 cm Ezen kombinációnak inszekticid, akaricid és repelens hatása van. Az imidakloprid hatékony a kifejlett bolhák és azok lárvái ellen is.

Tubus paraziták

Az imidakloprid kifejlett bolhák elleni hatékonyságán túl kimutatták a kezelt kutya környezetében fejlődő bolhalárvák ellen Tubus paraziták larvicid hatását Tubus paraziták. A kutya környezetében élő bolhalárvák a kezelt állattal történő érintkezés után elpusztultak. A termék rendelkezik repellens táplálkozás ellenes hatással kullancsok, lepkeszúnyogok és igazio szúnyogok esetén, megakadályozva a paraziták vérszívását, és ezzel egyidejűleg csökkenti a betegségek átvitelének kockázatát pl.

Tubus paraziták ellen Advantix spot-on kutyáknak, 25 kg felett 4 x 1 tubus PARAZITAELLENES SZEREK

Paraziták ellen Egy-egy vérszívó, kullancs, lepkeszúnyog, igazi szúnyog megtapadása azonban lehetséges. Emiatt ezen paraziták által közvetített fertőző betegségek átadását kedvezőtlen körülmények között nem lehet teljes mértékben kizárni.

Tubus paraziták

Alkalmazható vemhesség és laktáció idején. Tubus paraziták készítmény oldószere elszínezhet egyes anyagokat, többek között bőrt, szövetet, műanyagot.

Tubus paraziták Elsősegély a férgek kimutatására

Hagyjuk a kiömlött szert megszáradni, mielőtt hozzáérünk a szennyezett felülethez. Előfordulhat, hogy Tubus paraziták minden kiszerelési egység kerül kereskedelmi forgalomba. Az illékony hatóanyagokat, mikrokapszulákba zártuk, így azok a szervezetben fogyasztás után aktíválódnak. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Parazitaellenes termékek kutyák, macskák, kisemlősök részére

Az álltgyógyászati készítménnyel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjához: Bayer Hungária Kft. H Budapest, Alkotás utca A termékhez akkor tudsz véleményt írni, ha regisztrált és bejelentkezett felhasználó vagy! Feladó: Attila. Olvassa el is.